Varainhankinta on alkanut hyvin lipunmyyntiohjelmassa

Espoon koululuokilla, urheilujoukkueilla ja päiväkodeilla on pitkä historia varainhankinnasta aina vessapaperimyynnistä Lions Club Tapiolan konserttilippujen myyntiin asti. Ricky-Tick Band & Julkisen Sanan hyväntekeväisyyskonsertin lipunmyyntiohjelma on alkanut hienosti. Halusimme esitellä lipunmyyntiohjelmaan liittyneet tahot, näin myyntikauden kauden aluksi.

Tapiolan Honka T05 koripallojoukkue on viime vuodesta tuttu lipunmyyjä. Varainhaninnan kohteena on osallistuminen European Girls Basketball League -turnauksiin. Viime vuonna he olivat kolmen parhaan myyjän joukossa, joten odotukset ovat korkealla. Myös Espoo Basket Team on keräämässä rahaa naiskoriksen tukemiseen.

Mankkaan 9 M matikkaluokka kerää varjoja keväällä englantiin suuntautuvalle leirikoululle. Viime vuonna lipunmyynti onnistui erinomaisesti kolmen parhaan joukossa ja tänä vuonna pohditaan jo mistä hankitaan majoitus matkalle. Myös Laajalahden koulun 5 luokka kerää varoja vuoden päästä Eerikkilän urheiluopistossa järjestettävälle leirikoululle. Kolmas leirikouluun rahankeruuta tekevä luokka on Juvanpuiston koulun 4J

Otsolahden päiväkoti oli myös viime vuoden kolmen parhaan myyjän joukossa. Rahaa kerätään ihanan pienen kodinomaisen päiväkotin lasten toimintaan ja punaisen ”mummonmökkin” ylläpitoon.

Westendinpuiston koulun vanhempainyhdistys on järjestämässä lipunmyyntirahoilla teatteria koululaisille, hankkimassa kirjastoon kirjoja, keräämässä retkirahaa luokille, jakamassa stipendejä ja tekemässä koulutuksia. 

Partiolippukunta Hakasiskot ovat Lions Club Tapiolan ylläpitämien Tapiolan partiomajojen käyttäjiä. Lippukunta kerää varoja partiotoimintaansa.

Jokaisen tukiliput ovat myynnissä Tiketissä, jossa voit valitta suosikkikohteesi liput.