Syksyn 2014 konsertin suunnittelu aloitettu

Tämän vuoden hyväntekeväisyyskonsertti tulee taas olemaan vailla vertaansa, mutta kuka esiintyisi tällä kertaa? Vai onkohan se edes konsertti tänä vuonna?

2013-konsertti-600x200

Ricky Tick Big Band & Julkinen Sana Uuden lastensairaalan hyväksi tehty konsertti Espoon kulttuurikeskuksessa 2013

LC Tapiolan konsertintekijät kokoontuivat eilen ja yrittivät toipua Ricky Tick Big Band & Julkisen Sanan konsertista. Fiilikset olivat katossa ja uusia esiintyjiä mietittiin kovasti, Olympialaisten avajaisten ohessa. Saimme sieltä paljon hyviä ideoita 😉

Lähde mukaan järjestämään konserttia osallistumalla bändien ideointiin ja muuhunkin Facebook sivullamme. Kaikki ideat ja apu on tervetullutta. (psst. tulen vuotamaan kaikki bändi-ideat Facebookissa, joten pysy fanina ja vuoda omat ideasi meille)
Moni on kysynyt meiltä, miten järjestetään huippuonnistunut hyväntekeväisyyskonsertti. No meillä on siihen huippuunsa kehitetty formaatti, joka menee suunnilleen seuraavasti:

2012-ja-2013-kuva

2012 Rajaton nuorison hyväksi – 2013 Ricky Tick Big Band & Julkinen Sana Uuden lastensairaalan hyväksi

  1. Hurja innostus: Mietimme kaikki hauskat ideat läpi ja erityisesti suuruudenhullut (puhuimmekohan Céline Dionin tuomisesta Suomeen…)
  2. Realismi iskee pahasti takaisin: Yritetään nyt saada joku esiintyjä, jolle a) sopii Tapiolasalin vapaa päivä, b) täyttää salin, c) on sopivan edullinen -> enemmän rahaa hyväntekeväisyyteen ja erityisesti d) on se vaan kiva juttu.
  3. Ei se ollutkaan niin helppoa: Markkinoimme konserttia nollabudjetilla uskon voimalla ja nuoruuden (???) innolla. Tähän muuten tarttis saada tänäkin vuonna sinunkin apua.
  4. Hauskinta hommassa: Pidetään hauskaa konsertissa.
  5. Parasta hommassa: Lahjoitetaan kaikki tulot valitulle hyväntekeväisyyskohteelle.

Toivomme, että sinäkin osallistuisit konsertin ideointiin ja hyvän jakamiseen tällä Facebook sivulla. Nähdään viimeistään konsertissa….

T. Konserttitiimi

Vastaa