Perkkaanpuiston koulun 5A myy Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana konserttilippuja

Lions Club Tapiola ja Perkkaanpuiston koulun 5A tekevät Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana hyväntekeväisyyskonsertissa yhdessä varainhankintaa sekä luokan leirikoulua että näkövammais- ja nuorisotyötä varten.

Perkkaanpuiston koulun 5A kerää varoja syksyllä 2019 olevaan leirikouluun. Leirikoulu järjestetään Kisakalliossa. Luokan opettaja on maailman paras, joka on saanut opettaa samaa luokkaa ensimmäisestä kouluvuodesta lähtien. Luokassa on kannustava ilmapiiri, jossa ketään ei jätetä yksin ja kaikista pidetään huolta. Mahdolliset kiusaamiset on selvitetty välittömästi opettajan johdolla. Oppilaat oppivat perusopetuksen lisäksi paljon elämiseen liittyviä asioita yhdessä toimiessaan ja tehdessään. Varojen hankinnassa tarvitaan apua, jotta tämä luokka saa toteutettua leirikoulunsa. Kiitos, kun tahdot olla mukana tukemassa oppilaiden leirikoulua kuudennen luokan syksyllä.

Kuinka voit ostaa tukilipun
  1. klikkaa nappulaa alla ja mene konsertin lipunmyyntiin Tiketti.fi:ssä
  2. Osta lipputyyppi ”Tukilippu – Perkkaanpuiston koulun 5A leirikoulun tueksi”
  3. Koska ei ole paikkalippuja, voit kutsua kaverit mukaan myöhemminkin

Esiintyjä: Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana, Aika: ke 5.12.2016 klo 19, paikka: Espoon kulttuurikeskus Tapiolassa, Tapiola sali, Tukikohde: Tuetaan yhdessä näkövammais- ja nuorisotyötä, Järjestää: Lions Club Tapiola

– Lions Club Tapiola