Mediapankki – RTBB & Julkinen Sana 5.12.2018

Voit ladata täällä olevaa materiaalia ja käyttää sitä konsertin mainostamiseen.

Linkit sivustoihin ja SoMeen:

 1. Lions Club Tapiolan konserttien kotisivu
 2. Lions Club Tapiolan konserttien Facebook-sivu
 3. Konsertin Facebook-tapahtuma

Mainoskuvat ja materiaalit:

 1. Mainoskuva (pieni jpg)
 2. Tulostettava A3 mainos (pdf)
 3. Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana -promokuva
 4. TV screenin mainoskuva
 5. Facebook cover-kuva
 6. Facebook cover-animation (20 s.)
 7. Facebook ad animation (9 s.)

Konsertin tiedot:

 1. Esiintyjä: Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana
 2. ke 5.12.2018 klo 19:00 – 21:15
 3. Espoon kulttuurikeskus, Tapiola-sali

Mainosteksti:

Huippusuosittu Ricky-Tick Big Band & Julkinen Sana tekee pitkään odotetun paluun keikkalavoille lokakuussa. Jazzin ja hip hopin suurkokoonpano juhlistaa syksyllä julkaistavaa kolmatta albumiaan soittamalla hyväntekeväisyyskonsertissa konserttikiertueensa päätteeksi.

Konsertin järjestää Lions Club Tapiola ja tukikohteena ovat näkövammais- ja nuorisotyö. Jokainen lipunostaja voi itse valita kenen tukilipun hän ostaa.

”Tämän kokoonpanon musiikki on ollut ensimmäisestä levystä lähtien uusien suuntien etsimistä. Tulevalla levyllä haastamme itseämme ja yleisöämme entistä modernimmalla tyylillä. Mukana on enemmän elektronisia soundeja, sähköisiä rumpuraitoja, sub-bass taajuuksia ja väkeviä kontrasteja minimalistisesta trap-biitistä valtavaan vaskivyörytykseen”, linjaa yhtyeen johtaja Valtteri Laurell Pöyhönen.

Yhtyeen kaksi ensimmäistä albumia Burnaa (2013) ja Korottaa Panoksii (2015) olivat arvostelumenestyksiä, ja bändi on tavoittanut yleisöjä loppuunmyydyistä konserttisaleista kiihkeisiin festarikeikkoihin mm. Ruisrockin, Flow Festivalin ja Pori Jazzin päälavoilla.

Suomalaisen hiphopin uranuurtajiin kuuluvat Paleface, Redrama ja Tommy Lindgren odottavat myös kuumeisena yhtyeen kolmatta tulemista: ”Meillä on palava halu näyttää maailmalle, miten totaalisen ainutlaatuinen tämä kokoonpano on. Valtterin säveltämä uusi musiikki vie koko ryhmän entistä syvemmälle uudelle maaperälle. Uusiutuvaan energiaan nojataan. Ja pian jysähtää taas!”